Volleybal nieuws

Wedstrijdverslag Bontebok

Vrijdag 1 februari moesten we uit spelen tegen Wordt Kwiek3. Dit is altijd een hele leuke en gezellige ploeg om tegen te spelen. We zijn dan ook aan elkaar gewaagd. Deze keer trokken wij aan het langste eind al ging het niet gemakkelijk. De setstanden waren 18-25 en 21-25 en 17-25. We konden gelukkig nog een beroep op Gert doen. Hij is nl. kapitein op de grote vaart en moest zich de volgende dag al weer bij zijn schip melden.

Vrijdag 8 februari moesten we het opnemen tegen  de “jonkies” van Sport Vereent3 uit Oldeberkoop. Deze ploeg bestaat uit 16 tot 20 jarigen en  leren heel snel. Wij hadden dan ook de grootste moeite met ze. De eerste set wisten we met 25-23 ternauwernood te winnen en de tweede set werd vrij ruim gewonnen met 25-18 maar de derde set wisten we ondanks een ruime voorsprong van 23-16 niet winnend af te sluiten. We verloren die set uiteindelijk met 23-25.

Maar deze jonge knapen hadden dit zeker verdiend. We staan inmiddels op de 4e plaats in de poule.

Wij spelen onze thuiswedstrijden momenteel in de Expansie sporthal in Jubbega op de volgende vrijdagavonden om 21.00 uur :  1 en 8 maart, 5 en 26 april.

Kom gerust eens een keertje kijken.

volleybal 001

volleybal 1 volleybal 2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>