Knutselbokjes maken iets voor de paasdagen

Zaterdag 23 maart hebben de knutsel bokjes een papieren mandje gemaakt met een grote kip, met daarin 2  cupcakes die de kinderen versierd hebben met marsepein, en een ei moest met een wollen draad ingepakt worden en bovenop het mandje kwam een kuiken gemaakt van een pompon, een hele klus bij elkaar en het was hard werken en dat bleek ook want de ouders moesten om half 4 wachten op het resultaat, want het moest en het zou af natuurlijk!

CIMG0917 CIMG0920 CIMG0921 CIMG0918

Zelfs de fotograaf heeft niet op tijd foto’s kunnen maken, waardoor er maar 5 kinderen op de foto kwamen.

In totaal waren er 19 kinderen te knutselen, lijkt het je leuk om een keer mee te doen meld je dan aan bij Janny Postma via de mail knutselbokjes@gmail.com, daarna houden we je op de hoogte via de nieuwsbrief, deze ontvang je voor elke knutselmiddag zodat je weet wat we gaan doen en wanneer we de middag organiseren.

CIMG0926

 

Een gedachte over “Knutselbokjes maken iets voor de paasdagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>