NL-DOET ook in Bontebok

CIMG0899CIMG0905

De beheercommissie van het dorpshuis heeft zich aangemeld voor NL-doet, waarbij een bedrag beschikbaar gesteld word door het Oranjefonds en samen met vrijwilligers aan de slag te gaan om in en om het dorpshuis wat op te knappen.

De beheercommissie heeft er voor gekozen om voor het dorpshuis parkeerhaventjes te maken met een groenstrook ervoor, ook bij de ingang van de deur willen ze een nieuwe groenstrook met plantjes realiseren, en de paaltjes bij de weg waren verrot, hier komt een beukenhaagje voor in de plaats, verder willen ze om het gebouw heen nog achterstallig onderhoud doen.

Zaterdag 16 maart samen met de landelijke actie NL-Doet waren ze volop aan het werk, de planten werden beschikbaar gesteld door Familie Sloos van Tuincentrum de Bontebok,  en de werkzaamheden met de kraan werden verzorgd door Loonbedrijf van der Meer, hier zijn ze het tuincentrum en van der Meer erg dankbaar voor.

CIMG0898 CIMG0893

CIMG0904 CIMG0902

CIMG0912 CIMG0916

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>