Volleybal uitslagen t/m 1 maart 2013

15 februari hadden we de uit wedstrijd tegen Joure op het programma staan. Aangezien Joure stijf onderaan staat hadden we geen moeite met ze. We wonnen daar dus vrij gemakkelijk met 0-3 met de setstanden 11-25,  18-25 en 16-25

Op 1 maart moesten we tegen Oudehaske.  Dit was een belangrijke wedstrijd voor ons om de 3e plaats in de poule. De eerste 2  sets waren we aan elkaar gewaagd al was dit niet direkt in de setstanden te zien. De 1e set wonnen we met 25-20 maar de 2e ging met 17-25 verloren. Maar in de 3e set was hun weerstand gebroken en wonnen we erg makkelijk met 25-10 en zodoende de 3e plek veilig gesteld.

Afgelopen vrijdagavond moesten we in Jubbega aantreden tegen Griffioen uit Wolvega. De vorige wedstrijd tegen hun hadden we daar me 3-0 verloren. Tegen deze ploeg is het nooit erg leuk spelen.  We gingen voortvarend van start en wonnen met prima volleybal met 25-21.  In de 2e set kwamen we al snel op een 10-0 voorsprong door een prima opslag serie van Trinus, zonder de anderen tekort te doen. Griffioen wist niet waar ze het moesten zoeken maar ze kwamen zeer sterk terug. Het werd uiteindelijk na een nek aan nekrace 25-23 in ons voordeel. De 3e set moesten we toch een punt aan Griffioen laten. We verloren deze laatste set helaas met 18-25.

Hieronder de stand t/m 1 maart 2013

Gr. Kees

volleybal maart 001

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>