Kort verslag Plaatselijk Belang vergadering

Het plaatselijk belang word voorlopig door de beheercommissie waargenomen.

Woensdag 24 april 2013 was er de jaarlijkse ledenvergadering van het plaatselijk belang, bewoners konden hier horen wat de stand van zaken is wat betreft een nieuw plaatselijk belang, en over de gang van zaken van het afgelopen jaar.

Jan van der Meulen heeft afgelopen weken enorm zijn best gedaan om nieuwe mensen te benaderen voor het plaatselijk belang,hij heeft met meerdere bewoners gesprekken gevoerd,  dit heeft als resultaat dat hij nu 7 mensen op papier heeft die eventueel wel zitting willen nemen in het plaatselijk belang, er is afgesproken dat voor deze mensen  een bijeenkomst word gehouden samen met de beheercommissie, zo kunnen ze worden voorgesteld aan elkaar en daarna beslissen of het hen wat toe lijkt om zitting te nemen.

Als hieruit een bestuur gevormd kan worden, dan worden alle leden hier van op de hoogte gebracht en zal er weer een ledenvergadering gepland worden, zodat leden hierover kunnen stemmen.

Na de pauze heeft Grytsje Klazema namens de werkgroep schoolgebouw, een presentatie gegeven over de stand van zaken van het schoolgebouw. Grytsje levert hier nog een verslag van aan Bonteblog. Het vorige verslag van 20 november vind u onder de link schoolgebouw,  Na veel overleg zowel met de gemeente en de bewoners is er afgesproken om een bijeenkomst in een kleinere groep te organiseren en om te kijken wat het vervolg gaat worden van het schoolgebouw, al met al moeilijke beslissingen voor wat de toekomst betreft van het dorpshuis en schoolgebouw.

In de rondvraag kwamen vragen naar voren die niet allemaal beantwoord konden worden door de de beheercommissie, gelukkig was er de gemeente die nog achter bepaalde zaken aangaat en heeft de gegevens van de bewoners genoteerd. Hieruit blijkt maar weer hoe belangrijk het is dat er weer een plaatselijk belang komt.

Het mailadres van het plaatselijk belang is sinds januari:  pbbontebok@online.nl

@26-4-2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>