Oproep verlichting NachtSwalkerstocht 28 juni 2013

Op 28 juni tussen ongeveer 00.30 en 02.30 komen de, 25 en de 40 km. wandelaars die deelnemen aan de NachtSwalkerstocht door Bontebok, Jonkerslan en Kortezwaag.. De route is als volgt; Bontebok –Eerste en Tweede Compagnonsweg-Langewyk-Jelle Beenewei. Jonkerslan –Fugelsang en de Leijen. Kortezwaag –Nijewei en Dwersfeart.

Het zou mooi zijn als de route hier en daar verlicht zou zijn, enkele voorbeelden; waxine lichtjes, vuurkorf/potten of andere soort verlichting, noem maar op.

Heeft u nog andere goede ideeën om de NachtSwalkerstocht in de regio verder te ontwikkelen laat het ons weten. Alle ideeën zijn welkom.
Wil je mee werken aan de verlichting tijdens de nachttocht? Neem dan contact op met Gretha de Vries van Doelgericht Wandelen.

Ondernemers kunnen arrangementen met aandacht voor de NachtSwalkerstocht ontwikkelen. Of een idee voor een nieuw product dat past bij de NachtSwalkerstocht.

overige info: agenda 28 juni 2013

Gretha de Vries
Tel; 0513-541726
info@doelgerichtwandelen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>