website dorp Bontebok

Op www.dorp-bontebok.nl komt een geheel nieuwe site over Bontebok e.o. De website word een informatieve website voor mensen van buitenaf en het eigen dorp, zo zal de omgeving besproken worden waarbij de Frije wiken  een grote rol in gaat spelen, en zullen alle websites die Bontebok bezit benoemd worden. Ook bedrijven kunnen zich aanmelden voor de nieuwe site. Naast de website blijft Bonteblog bestaan voor allerlei berichten en discussies voor en van inwoners van Bontebok e.o. Op google is ons eigen dorp bijna niet te vinden vandaar dat er nu een nieuwe website bij komt. De website is nu al online voor de zoekmachine maar is nog niet klaar, dat zal rond 1 juni worden.

Heeft u suggesties/foto’s e.d. mail dit dan naar de websitebeheerder van Bonteblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>