schilderkunstwerkjes

Dinsdag middag 23 juli  waren de knutselbokjes op locatie, ze waren aanwezig op de boerderij van Familie Koopmans.

Hier mochten de kinderen schilderen en kregen ze een rondleiding op de boerderij.10 kinderen waren aanwezig, ondanks dat het erg warm was hebben we een gezellige middag gehad. We weten nog niet of deze middag nog een keer word herhaald in de vakantie maar daar krijgen de kinderen die toen op vakantie waren en niet konden komen via de mail bericht over.

CIMG1354

De volgende middag die wel gepland staat is woensdag 21 augustus, deze middag staat in het teken van het dorpsfeest “Floralia 90 jaar”

Opgave via de mail voor 17 augustus, knutselbokjes@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>