Bloemstukjes en kleurplaten voor bloemententoonstelling

Woensdag 21 augustus hebben de knutselbokjes samen met de kinderen bloemstukjes en kleurplaten gemaakt voor de bloemententoonstelling van het Floralia dorpsfeest.

29 kinderen hadden zich voor deze middag opgegeven, het was heerlijk weer en onder leiding van Didy en Lisette ging twee derde van de kinderen lekker buiten met een kleurplaat aan de slag.

Een derdeĀ  van de groep gingen binnen aan de slag met de bloemstukjes. Onder leiding van Antje, Janny, Franciska en Attje hebben ze prachtige creaties gemaakt, na ongeveer drie kwartier werden de groepen gerouleerd zodat alle kinderen een bloemstukje konden maken.

Sommige kinderen vonden het jammer dat ze hun creatie niet mee mochten nemen, de bloemstukjes en de kleurplaten zijn in het dorpshuis en tijdens de bloemententoonstelling van het feestweekend te bekijken op zaterdag en zondag van 11.00-12.00 uur.

De bloemstukjes en kleurplaten worden beoordeeld met prijsjes, die worden as vrijdag tijdens de playbackshow bekend gemaakt.

Zondag 12.00 uur mogen de kinderen hun creaties weer mee naar huis nemen.

CIMG1540 CIMG1538 CIMG1526 CIMG1523

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>