knutselbokjes maken een herfst hooipop

Zaterdag waren er 24 kinderen te knutselen in de Bokkesprong, ze mochten een mannetjes of vrouwtjes hooi pop maken. We begonnen met ballen te maken van hooi, gelukkig lag er groot plastic over de gehele vloer heen want binnen een mum van tijd lag er al een flinke hooi bult op de grond. Het bleek nog een hele klus om er mooie poppen van te maken en de leiding had haar handen vol aan het helpen van de kleine deelnemers.  Om half vier kwamen ouders hun kinderen ophalen en zoals altijd waren we nog niet klaar, dus alle ouders hebben nog flink mee geholpen zodat een ieder toch zijn of haar verkleedde hooi pop mee kon nemen. We hopen dat de kinderen een leuke middag hebben gehad en we bedanken de vrijwilligers en ouders voor hun goede hulp!

Janny en Antje

CIMG1674

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>