Nabij buren trouwen op dezelfde dag.

De ene verliet het gemeentehuis per koets en de volgende kwam er al aan in de auto.

Bruidspaar Jeroen en Nienke aan Hogeveenseweg trouwden vandaag om drie uur in het gemeentehuis van Heerenveen, terwijl hun bijna buren op de draai dezelfde weg vervolgden naar het gemeentehuis, maar dan een uurtje later. Bruidspaar Jaap en Liesbeth kwamen aanrijden even voor vier uur terwijl Nienke en Jeroen net met de koets vertrokken waren. Veel dorpsbewoners kwamen elkaar op deze bijzondere wijze elkaar tegen voor het gemeentehuis.

CIMG1642 CIMG1646 CIMG1648 CIMG1651

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>