Nieuw bestuur Plaatselijk belang

Woensdagavond 11 september is er een nieuw bestuur gevormd en gekozen door de leden van plaatselijk belang. Het bestuur ziet er als volgt uit;Dirk Tuithof, Marije Roffel, Klaas Heida, Jaap de Boer en Cobie Aandewiel.

Zij zijn vrijwillig de nieuwe contactpersonen naar de gemeente toe. De eerste prioriteit die ze stellen is de renovatie van het dorpshuis, daar is geld voor gereserveerd. Het bestuur gaat er voor zorgen dat de keuken, sanitair en verwarmingsketel worden vernieuwd zodat ze weer aan de huidige veiligheidseisen voldoen. daarnaast komen er op den duur vernieuwde wanden in het dorpshuis en overig achterstallig onderhoud.

Cobie Aandewiel gaat evenals voorheen ons op de hoogte stellen via deze blog, waarschijnlijk gaat ze zelf de notulen op deze blog zetten en anders via de websitebeheerder. Verder houdt ze ons op de hoogte van allerlei zaken omtrent het dorp. Bedankt Cobie dat u deze blog mede in stand gaat houden!

Naast deze blog is er een nieuw website van ons dorp: www.dorp-bontebok.nl

Het mailadres is : pbbontebok@online.nl

Wat betreft de commissie van het schoolgebouw zijn er na de laatste mededelingen van 24 april jl, ( zie link schoolgebouw) twee partijen in onderhandeling over het schoolgebouw, verdere mededelingen hierover krijgen we later te horen.

Volg ons ook op facebook: https://www.facebook.com/dorpbontebok

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>