Floralia Ballonvaart op 6 oktober

De ballonvaart die tijdens de Floralia feesten was gepland ging tijdens het feest niet door omdat er te veel wind stond, eindelijk was er dan vandaag een mooie windstille herfst dag om deze ballonvaart alsnog uit te voeren.

De winnaar van de verloting onder de brommertoertocht rijders Wietse Faber, heeft deze ballonvaart gewonnen, ook konden zich mensen inschrijven om mee te gaan, Rudolf, Jeroen en Nynke hadden hun gemeld om mee te gaan en samen met de ballonvaarder Homme Jonkman gingen ze in rap tempo de lucht in. Deze vaart is mede mogelijk gemaakt door Quick uitzendbureau.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>