Spokentocht 2013 een succes.

Met 152 deelnemers was de Spokentocht een succes, de spoken zaten van zes tot elf in het bos om de groepen deelnemers lekker te laten schrikken, met veel geluiden zoals een megafoon, kettingzaag en veel gegil. Ook vreselijke acts waren er te zien, sommige spoken zagen er ook bloederig uit. Na ongeveer 75 minuten in het bos te zijn geweest kon iedereen in het dorpshuis napraten en was er voor iedereen een broodje hamburger met drinken.

foto’s op de site van www.bokcity10.nl en onder het fotoalbum van bonteblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>