Van het volleybalfront

We zijn inmiddels een anderhalve maand weer aan het volleyballen in de nieuwe sporthal van Oude en Nieuwehorne en daar gaan we gezellig met z’n allen op de fiets naar toe. Is meteen een goede warming up en we hebben terug geen BOB nodig. Afgelopen vrijdagavond hebben we pas de tweede wedstrijd  verloren met 2-1 tegen o.a. het sterke team van Udiros. We hadden de pech dat er één nog op zee zat (Gert) en één geblesseerd (Trinus) was hetgeen toch wel een aderlating was zonder de anderen tekort te doen.We hebben nu 5 wedstrijden gespeeld en hebben 9 wedstrijdpunten en staan in de poule in de middenmoot. (zie bijgaande stand)volleybaluitslagDe eerste 3 wedstrijden spelen we thuis in Oude-Nieuwehorne en wel op

22 nov  om 20.15 uur tegen Wordt Kwiek

29 nov  om 21.15 uur tegen Tsjûkemarders en op

6 dec  om 20.00 uur tegen Oudehaske

Misschien een leuke gelegenheid om ons eens te zien spelen. Wie weet zien we u daar.

 Gr Kees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>