Gezellige wintermarkt in Bontebok

Het was gezellig druk op de wintermarkt in Bontebok. Ongeveer 16 ondernemers en hobbyisten waren aanwezig in het dorpshuis en in de gymzaal. Op het schoolplein kon men snert en glühwein nuttigen op de picknickbanken bij de vuurkorven. Deze editie is voor herhaling vatbaar zo zeggen onder meer Nienke en een aantal hobbyisten. De wintermarkt is tot stand gekomen door Nienke en Trijnie Jonker. Trijnie heeft afgelopen jaren fietstochten en disco’s en andere activiteiten georganiseerd in Bontebok onder de naam Bontebok Actief. Komende zaterdagavond gaan we weer sinds een aantal jaren een disco organiseren voor de jeugd t/m 15 jaar. foto’s van de wintermarkt vind u onder de volgende link: wintermarkt

CIMG2098

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>