Glasvezel door de buitengebieden

De gemeente heeft een oproep gedaan om de bewoners van de buitengebieden zich aan te laten melden bij de site, die in kaart brengt hoe groot de behoefte is aan een snelle internetverbinding via glasvezel. Hieronder de tekst van de gemeente.
De provincie Friesland is bezig met een behoeftepeiling naar aansluiting op glasvezel in de buitengebieden. Onze unit communicatie heeft deze informatie al eerder als nieuws op de website van de gemeente Heerenveen gezet, maar wij kunnen ons voorstellen dat niet iedereen die oproep heeft gezien.

Daarom mailen wij nu gericht een oproep naar de plaatselijke belangen en ondernemersverenigingen in het buitengebeid, zodat ook u de bewoners en bedrijven kunt attenderen op de behoefte peiling.

De website is: http://friesland.opglas.nl/ en hieronder ziet u algemene informatie en mogelijkheid om vrijblijvend aan te melden.

Ik zou zeggen, massaal reageren, zodat we snel gebruik kunnen maken van deze voorziening

4 gedachten over “Glasvezel door de buitengebieden

 1. S Meren

  Voor het bedrijf zijn we op fortado op advies van een extern adviseur ook overgestapt op glasvezel zodra dit mogelijk was, goede keuze geweest! Hiervoor voor thuis dus ook zo snel mogelijk aangemeld, ik zou zeggen: allemaal doen, het is absoluut de moeite waard!

  Reageren
 2. Gert Buter

  Zou het, i.v.m. veelvuldig gebruik van het net voor o.a. foto’s versturen, prachtig vinden als we binnenkort kunnen beschikken over een snelle glasvezelverbinding.

  Reageren
  1. patryk van der meulen

   Ja Gert Buter, dat zou heel fijn zijn!
   Maar dankzij mij heeft zich al 11 mensen uit bontebok zich aangemeld.
   Kreeg mail van friesland op glas.
   En hopelijk worden het er nog meer!
   Het gaat vooral nu om mensen te informeren en hun inschrijven voor glasvezel!

   Reageren
 3. Patryk

  Ja wij hebben ons al aangemeld!! en ik heb al veel inwoners in ons dorp opgeroepen om direct aan te melden! en kreeg een twitter bericht van fryslân ring dat ik goed bezig ben mensen op te roepen voor glasvezel, ze hadden al veel aanmeldingen binnen!
  Het zou geweldig zijn dat ons dorp en jonkerslân ook eens glasvezel krijgen!

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>