Prachtige toneeluitvoering

Een uitverkochte zaal gisteren in het dorpshuis van Bontebok, daar was de eerste avond van de toneeluitvoering van toneelgezelschap SPUL, een prachtig stuk met 6 goede acteurs die de zaal regelmatig aan het lachen maakten. Het was een Friestalig stuk met de titel “In skat fan in muoike”

Volgende week zaterdag 1 februari  is de tweede avond, hier zijn nog kaarten voor beschikbaar,  deze kunt u reserveren bij Henny Fonk tel; 541179

Impressiefoto’s onder de volgende link: toneelseizoen 2013/2014

Informatie over SPUL vind u onder de volgende link: Toneelgezelschap SPUL

CIMG2234

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>