Hotel de Bok

Het slaapfestijn

Hotel de Bok is bezocht door 20 kinderen waarvan er 14 bleven slapen. Dinsdag vanaf 19.00 uur werden de kinderen verwelkomt door Marije, Greta, Lisette, Gerard, Roelien en Janny. Het ontvangst comité had zich verkleed in een tuinbroek met leuke teksten erop en een hoed op. De sfeer zat er direct al gezellig in. Toen alle kinderen er waren met hun hele hebben en houden, hebben we eerst wat gedronken en gezellig gekletst. Het eerste spel werd uitgelegd; wie ben ik?? De winnaars hadden voorrang op iets voor het volgende spel, maar dat mochten de kinderen nog niet weten. 4 groepen van 4 kinderen moesten raden wie ze waren: Ireen Wust, sneeuwwitje, voicekids en k3. Het viel niet mee om dit te raden, na vele vragen en tot twee keer toe hints te geven heeft het team van Ireen Wust het als eerste geraden. Zij mochten als eerst verkleedkleding uitzoeken voor de bonte avond. Dit is de volgende opdracht, iets leuks bedenken met z’n vieren en dit ten uitvoer brengen op het podium. De kinderen zijn ontzettend uit hun dak gegaan met het verkleden en het waren allemaal podium beesten, met heel goed acteer en zangtalent. Tegen elf uur hebben we twee wensballonnen de lucht in gedaan en vanaf half twaalf moest iedereen gaan liggen, tegen twaalf zijn de lichten uitgegaan en na ongeveer een uur gekibbel en gelach viel iedereen in diepe slaap, iedereen behalve de leiding…………… Al vroeg in de ochtend werden we wakker van het gekraai van de buren, tijd vier uur!! Marije heeft de kinderen even aangesproken en gezegd jongens we moeten nog wel even slapen hoor…………en het was weer stil, om acht uur was het tijd om op te staan maar iedereen sliep nog!! Dus hebben we ze maar wakker gemaakt.

Alles eerst even opgeruimd en een heerlijke broodtafel klaargezet met ons allen en toen lekker ontbeten. Om half 10 zijn we naar het bos gegaan, daar moesten zes emmers gezocht worden met daarin nummers van 1 t/m 5. In 5 groepen met 4 kinderen werden de groepen het bos ingestuurd om te zoeken naar de emmers, als een groep een emmer gevonden hadden moesten ze het hoogste nummer er uit halen die er nog in zat. We hadden prachtig weer met het zonnetje erbij was het heerlijk vertoeven in het bos. De nummers moesten de kinderen mee terug nemen naar het dorpshuis. Degene met het hoogst aantal punten was de winnaar. In het dorpshuis hebben we heerlijk patat met kroket of frikandel gegeten. Na het eten hebben we levend kwartet gedaan en toen was het alweer twee uur en werden de kinderen opgehaald door hun ouders.

Lieve kinderen van Hotel de Bok, jullie waren fantastisch, erg  bedankt voor de gezelligheid en jullie aanwezigheid.

foto’s staan op de site van Bokcity10

DSC_153dDSC_0178 DSC_0209DSC_0265

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>