Rianne naar Indonesië

Reis: Indonesië – Sulawesi

Omschrijving: Rianne verteld: “Ik ga lesgeven aan kinderen in Indonesië – Sulawesi – Tondano. Dit zijn allemaal kans arme kinderen die wonen in een weeshuis. Mijn doel van mijn reis is om de kinderen te leren kennen. Ik wil ze bewust maken van het milieu en ik hoop dat we met z’n allen een geweldige tijd zullen hebben.”

Samen met stichting ‘Kinderen van Amurang’

Reisdoel: Stage of afstuderen in het buitenland

Periode:  van 30 januari 2014 tot en met 12 april 2014

Rianne en haar verslagen staan op: Rianneedel.waarbenjij.nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>