bestuursvergadering PB 4 juni

Gisteravond hebben we vergaderd. Als eerste is het projectplan afgerond, we kunnen nu aan de slag met het aanvragen van alle subsidies. Dit houdt in dat we een verzoek indienen bij een aantal organisaties, en dan wachten op het resultaat. dit wachten kan tot meer dan 4 maanden duren, zeker nu de vakantietijd eraan komt. Titus Sijmonsma heeft vooral bij deze laatste stap ons enorm geholpen.
We houden jullie op de hoogte van de stand van zaken.
Verder is de situatie rond de skatebaan besproken, we hebben Hobbe Holland, jeugdwerker van de gemeente uitgenodigd, maar hij heeft zich afgemeld, met de mededeling, dat er geen budget is om de skatebaan eventueel naar Sfinx te verhuizen. daarop is vanmorgen een reactie gegeven door het bestuur, dat we de skatebaan desnoods zelf gaan verkopen. Wordt vervolgd.
De ALV is geƫvalueerd, volgende keer moeten we meer aandacht hebben voor de bezorging van de uitnodigingen. Van leden waar het emailadres bekend is, krijgen de uitnodiging sowieso ook via de mail. Als je dat prettig vindt, geef dan het mailadres door op plaatselijkbelangbontebok@gmail.com.
De vragen uit het publiek staan in een actiepuntenlijst en komen in de loop van het jaar aan de orde, ook deze zaken komen op de blog te staan.
We hebben een mail ontvangen van Steven Nijsingh om de voortgang van de verkoop van de Dorpsschool te bespreken. Ook daar is een afspraak voor in de maak.
In oktober wordt een extra ledenvergadering uitgeschreven, om informatie te geven over het verloop rondom subsidie aanvragen en andere zaken. We hebben nog geen datum geprikt , maar houd de blog in de gaten voor meer informatie over deze avond.
Vrijdag gaan we naar een bijeenkomst van de Frije Wiken, kijk ook eens op de site van de Frije Wiken, daar staan veel leuke dingen op, zoals fietstochten en wandeltochten en een evenement de Wiken van de Frije Wiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>