Financiele ondersteuning Knutselbokjes

Deze week ontvingen de knutselbokjes een financiële bijdrage van het bedrijf van Klaasje v/d Spoel. De knutselbokjes zijn erg blij met dit gebaar, “Het valt niet mee om voor een klein bedrag knutselideeën te bedenken en dit ten uitvoer te brengen, we willen de kosten graag laag houden zodat het voor iedereen mogelijk blijft om een middag bij ons te komen knutselen. Naast de materialen voor de kunstwerken en de kosten van het dorpshuis hebben we ook gereedschap, lijm, stiften, papier nodig. Dus we zijn erg blij met dit gebaar van Klaasje, op deze manier kunnen we gereedschap aanschaffen” aldus Janny die samen met Antje het knutselgroepje heeft opgestart op 1 januari 2013.

Klik op de volgende links voor info over het bedrijf van Klaasje en over de knutselbokjes

klaasje van der spoel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>