Nieuwsbrief / enquête Bontebok

Alle inwoners van Bontebok, hebben n.a.v. een gezellige bijeenkomst van de beheercommissie een eerste nieuwsbrief ontvangen. Enkele weken na het ontvangen van de nieuwsbrief heeft iedereen een enquête ontvangen, komende week/weken word deze enquête persoonlijk bij u opgehaald. De beheercommissie hoopt veel reacties te mogen ontvangen, waardoor er meer activiteiten kunnen worden georganiseerd voor het behoud van ons dorpshuis in de toekomst. Hieronder nogmaals de nieuwsbrief en enquête.

Scan0001

Enquête Bontebok

Naar aanleiding van de nieuwsbrief ontvangt u onderstaande mogelijkheden voor eventuele toevoeging van activiteiten.We stellen het zeer op prijs wanneer u deze invult. Hiermee hopen wij beter op uw wensen in te kunnen spelen. Dit kunt u doen door een keuze te maken uit onderstaande mogelijkheden en deze aan te kruisen:

0  Sjoelen
0  Kaartavond
0  Biljarten
0  Darten
0  Ouderen ochtend / middag eventueel met een
maaltijd
0  Cabaret
0  Jeugdavond
0  Café ( 1 x per maand ) 
0  Anders n.l.:………………………………………………………………………………..

Deze vragenlijst wordt volgende week persoonlijk bij u opgehaald .Toekomstige nieuwsbrieven kunnen wij ook per mail versturen. Wanneer u de voorkeur geeft aan het ontvangen van een papieren versie, dan is dit mogelijk. Wilt u op onderstaande vragen antwoord geven?

Nieuwsbrief  per e-mail (graag mailadres invullen):……………………………….

Nieuwsbrief in de brievenbus:  ja/nee

Bedankt voor uw medewerking!

Met vriendelijke groet, Beheercommissie dorpshuis De Bokkesprong

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>