Bloemschikken in dorpshuis

Afgelopen woensdag was er weer bloemschikken in het dorpshuis, er zijn weer mooie creaties gemaakt!

De opdracht van deze avond is een halve oasekrans op een voet en een tafelstuk. Elke maand is er een bloemschikavond en op die avond zie je het voorbeeld van de volgende maand, dit voorbeeld word gemaakt door cursusleidster  en je krijgt de foto per mail met beschrijving.

Ieder neemt zelf bloemen mee en materiaal. Je mag zelf weten met welke kleuren je gaat werken. Vaak is er ook veel uit de tuin te halen of uit de natuur. Zo wordt bij deze cursus nooit een zelfde stuk gemaakt, maar wel de zelfde opbouw.

Wil je graag mee bloemschikken of heb je vragen kun je contact opnemen met Hennie Bos 0630910478 bgg Trijntje van der Meer 0646020851

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>