Griezelige kaartverkoop!!!!

Vandaag is het zover, de eerste avond Spokentocht op de vrijdagavond en morgen volgt de tweede avond van editie 2014. Een ieder die zich heeft op gegeven voor de vrijdag of zaterdag konden hun entree kaart gisteravond ophalen en betalen in de Bokkesprong. Het bestuur wacht de deelnemers zeer gepast en in style op, De deelnemers werden verwelkomd door 3 enge “personen” , en met enorme schrik in de benen kon je via een verlicht pad in het donkere hol op het eind je kaart halen, geheel in style aan tafel zaten Greta en Roelien de kaart verkoop te regelen. Kijk voor het laatste nieuws op de website http://www.bokcity10.nl/pages/laatstenieuws.html

DSC_0781  DSC_0785

DSC_0789  DSC_0793

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>