inbraken

Het aantal inbraken in ons dorp is de afgelopen periode schrikbarend toegenomen. Dit geeft een groot gevoel van onveiligheid.
Plaatselijk Belang is van plan een watsapp aan te maken, waarin we opvallende zaken aan elkaar kunnen melden en eventueel via de app actie kunnen ondernemen, zoals bijvoorbeeld met 2 of 3 mensen gaan kijken als er iets verdachts aan de hand is.
Wil je je aanmelden voor deze watsapp, dan heb je een smartfone nodig, stuur dan een berichtje naar : plaatselijkbelangbontebok@gmail.com, met daarin je naam en mobiele telefoonnummer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>