Knutselbokjes in aktie met pompoenen

De knutselbokjes hebben afgelopen zaterdag pompoenen uitgehold en er gezichten van gemaakt.  Sommige kinderen vonden het lekker naar pompoen ruiken maar anderen vonden het weer stinken! Het was nog een zwaar werkje om alles goed er uit te krijgen maar uiteindelijk hebben de kinderen allemaal 2 exemplaren kunnen uit hollen. Na de pauze hebben ze de pompoen nog versierd met glowsticks, een dikke spin en andere frutsels. Een super gezellige middag hebben we gehad!

foto’s staan op de volgende link: knutselen 18 okt.

CIMG2825

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>