Gezellig muziekfeestje voor de jeugd!

Zaterdagavond was er voor de jeugd van Bontebok een gezellig muziekfeestje met spellen en leuke muziek van dj Tniem. 19 kids gingen uit hun dak samen met Trijnie, Janny en Janny die de organisatie op zich namen. Spellen zoals stoelendans, ballontrappen en kauwgombal blazen was een groot succes en bijna tijd te kort om ook nog lekker chips te eten en ff te drinken. We hebben met ons allen genoten, op naar het volgende feestje!!

Foto’s staan op disco 8 nov. 2014

DSC_0933 DSC_0931

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>