herstraten deel Hogeveensweg

Onze wijkmanager Marc Jense heeft een bericht doorgegeven, dat een deel van de Hogeveensweg, na de kruising ds. Veenweg opnieuw bestraat gaat worden. in eerste instantie zou er alleen herstelwerkzaamheden plaatsvinden, maar bij inspectie van het wegdek is men tot de conclusie gekomen, dat het hele vak opnieuw bestraat moet worden.

Een gedachte over “herstraten deel Hogeveensweg

  1. Jan vd meulen

    Als het hele wegvak bestraat zal worden, zou nu de kans wezen om de weg wat om te leggen, een aantal jaren geleden is dit ook aan de orde geweest. Toen was de oude boom een probleem. De huizen die aan dit stukje weg staan, zou je wat meer ruimte kunnen geven zodat het verkeer wat verder van de woningen komt te liggen.Dit komt de veiligheid allen maar ten goede. Dus pl. belang grijp je kans.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>