Spokentocht groot succes!!

De eerste avond van de Spokentocht editie 2014 was een groot succes, 14 acts, met ruim 25 vrijwilligers die de deelnemers opwachten met verrassende elementen en 19 groepen van 6 tot 8 personen die door het bos liepen en genoten van alle enge dingen die ze onderweg tegen kwamen. De meeste groepen vonden het erg eng!! en daar is het een spokentocht voor natuurlijk. Het was echt spokentochtweer, met de maan die flauwtjes door de bossen scheen, windstil waardoor we veel geluiden op afstand hoorden en het gegil van de deelnemers, en dan de laag hangende mistbanken vlak naast het bos. Het was in 1 woord fantastisch! Wij hebben er al weer zin in vanavond, op naar de tweede avond met nog meer vrijwilligers in het bos en meer acts!

————————————————————————————–

Ook de tweede avond van de spokentocht editie 2014 was een succes, leuke reacties van zowel de deelnemers als van de vrijwilligers die in het bos stonden. 15 groepen van ongeveer 8 personen liepen de route door het bos, helaas waren er twee verstekelingen die echt niet verder durfden, Aise en zijn vriendje hebben de groep verlaten en zijn bij 2 spoken achter gebleven en deze spoken vervolgens ‘geholpen’ om de volgende deelnemers goed angst aan te jagen, ze hadden de avond van hun leven!

Na afloop was er leuke muziek verzorgd door dj Tniem, het bestuur showden hun nieuwe shirts met logo’s van de sponsors, vervolgens bedankten ze sponsor Kapsalon Artistique, Rots en Water en de prieelspecialist voor hun bijdrage en als dank daarvoor kregen de sponsors een fles wijn.

Graag horen wij van jullie je reactie, deze kun je plaatsen in het gastenboek van de website of druk op de volgende link: http://www.bokcity10.nl/pages/gastenboek.html

Foto’s staan op de volgende link: fotoalbum

DSC_0898

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>