verlichting buitengebied

In het buitengebied gaan met ingang van volgend voorjaar de lantaarns uit. De lantaarnpaal op de Hogeveensweg, die na de Flayelfeesten wel erg scheef stond, is verwijderd en komt niet meer terug.

2 gedachten over “verlichting buitengebied

  1. Hendrik van Riezen

    I.p. geen probleem, als ze voor de winter daarna maar weer aangaan. In de donkere dagen is het wel belangrijk dat er goede verlichting is. Met name voor de veiligheid en juist in het buitengebied bij kruisingen en knikken in de weg.

    Reageren
  2. Jan vd meulen

    Over dit punt zijn al zoveel verhitte discussies geweest dus er tegen in gaan heeft geen zin. De gemeente gaat zijn eigen gang, waar deze paal stond zit een kleine knik in de weg, dus een klein beetje verlichting was hier wel op zijn plek. Als je s,avonds in heerenveen rijdt kun je de lichten van de auto wel uit doen, hier kan het allemaal wel en in de buitendorpen moeten ze het maar zien op te lossen. Jammer!!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>