Volleybal verslag

Wedstrijdverslag volleybal van Sept en Okt. 2014

Nadat Rinze aan had gegeven om met volleybal te stoppen was hij van de zomer toch van gedachten veranderd en blijft bij Bontebok spelen waar we erg blij mee zijn. Het afgelopen jaar zij n we als 3e geëindigd in een poule van 12 teams. Omdat de 5de klasse werd opgeheven zijn we nu ingedeeld in de 4e klasse laag.

Onze 1ste wedstrijd tegen Advendo uit Langezwaag werd met 2-1 gewonnen met de setstanden 25-17 en 22-25 en 25-21.

De 2e wedstrijd tegen Hevoc werd jammergenoeg met 3-0 verloren alhoewel we er toch dicht tegenaan zaten. De setstanden waren 17-25 en 22-25 en 24-26. Vermeldenswaardig was dat we in de 3e set lange tijd voor hebben gestaan maar helaas!!!

De 3e party was tegen de altijd leuke en gezellige pot tegen Oudehaske die we vrij makkelijk wonnen met 3-0 met de standen 11-25 en 22-25 en 17-25

Op 31 oktober traden we in Nieuwehorne aan tegen Steggerda die we met 2-1 wonnen met de standen 24-26 en tweemaal 25-17.

Al met al een redelijk begin van de competitie alhoewel we helaas op plaats 8 terug zijn te vinden maar we hebben pas 4 wedstrijden gespeeld dus we kunnen nog wel een aantal plaatsen stijgen. Hieronder volgt de ranglijst per 10 nov.

volleybal okt

Meer informatie over onze volleybal ploeg vind u onder de volgende link: volleybalploeg

Gr Kees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>