Volleybalverslag

Hierbij alweer het laatste verslag van dit seizoen.
Het uur is inmiddels alweer 4 weken geleden een uur vooruit gegaan en dat betekend dat het volleybalseizoen ook weer afgelopen is, Op 20 maart en 10 april hebben we de laatste wedstrijden gespeeld en  dat gaf nogal wat “personele” problemen. De  club telt 12 leden maar we konden met hangen en wurgen maar net genoeg spelers bij elkaar krijgen. Aangezien we nogal wat blessures (heeft met leeftijd te maken, denk ik!!) hadden. Aangezien Gert nog steeds op zee zat moesten we elders een speler “lenen” en met 2 geblesseerden in het team  ging het toch nog aardig. Maar al met al hebben we het seizoen redelijk af kunnen sluiten met 2 overwinningen en 1 nederlaag. We staan dan ook keurig midden in de poule. Al met al weer een gezellig jaartje gehad. De Algemene ledenvergadring is vastgesteld op vrijdagavond 22 mei bij medelid en shirtsponsor Jan v/d Wal.
gr Kees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>