Nieuws van ons dorpshuis

Beste gebruikers van het Dorpshuis,
Zoals jullie wellicht is opgevallen, is de verbouwing van het Dorpshuis half april gestart. Er is hard gewerkt, maar we zijn er nog niet.
Voor het eind van het seizoen is met jullie afgesproken, dat vanaf 1 september de deuren van het Dorpshuis voor alle verenigingen open zouden gaan, maar dat gaan we zoals het er nu naar uitziet nog niet halen.
Door de vakantie en het Floraliafeest is het tempo van het klussen wat aan de lage kant geweest, wat niet erg is, zo heeft iedereen weer zin en energie om de draad weer op te pakken.
We hopen begin oktober het Dorpshuis feestelijk te openen, vanaf dat moment staat de Beheercommissie weer klaar voor jullie in het nieuwe Dorpshuis en kunnen jullie je activiteiten als van ouds weer organiseren.
vriendelijke groet,
Cobie Aandewiel
namens bestuur Plaatselijk Belang en Beheercommissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>