Collecte OranjeFonds

Collecte OranjeFonds

Vorige week hebben 7 vrijwilligers (Marije, Lisette, Elise, Bernadet, Gretha, Leanne en Cobie) collecte gelopen voor het OranjeFonds. Het was een korte collecteweek , van dinsdag tot vrijdag. En het collectegebied was Bontebok, de Knipe en het Meer. Het mooie van deze collecte is, dat de helft van de opbrengst uit het eigen collectegebied naar het Dorpshuis gaat. Dus we hopen op een goede opbrengst.

Omdat het Dorpshuis mede met subsidie van het OranjeFonds verbouwd is, hebben we aangegeven, dat we wel verzamelpunt willen zijn.Dinsdag 24 mei is de verzameldag, er komen 8 organisaties de bussen brengen, en legen.De koffie en thee, met speculaas van het OranjeFonds staan klaar voor de vrijwilligers, die de bussen komen brengen.

Men is enthousiast over het Dorpshuis, “wat een mooie locatie is dit”. Geerte Boven, van het Oranjefonds was duidelijk onder de indruk, zij gaat in ons dossier kijken of we nog een beroep kunnen doen op het OranjeFonds.

Een aantal bezoekers hebben nog nooit van Bontebok gehoord en vinden het bijzonder om een keer in dit kleine dorp te komen.

Nadat alle organisaties de bussen hadden geleegd, was het wachten op het transportbedrijf, dat de lege bussen op kwam halen en de geldauto, die de zakken met geld op kwam halen. De geldauto had nogal vertraging, dus in plaats van 16.30 uur ging de deur van het dorpshuis 0m 18.15 uur na alle activiteiten dicht.

Al met al een mooie ervaring en een gezellige middag met de verschillende organisaties die hebben gecollecteerd. En verschil in organisaties: een speel-o-theek in Tijnje, 2 zorginstellingen, een hondensportvereniging, een Christelijke,muziekvereniging, stichting Present en wij natuurlijk.

Alle collectanten bedankt voor jullie inzet!

collecte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>