Ledensponsoring RABObank

Ledensponsoring RABObank

WIE: Leden van Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland

Een lid van de Rabobank mag in december een stem uitbrengen op zijn/haar favoriete vereniging stichting of instelling. Hiermee beslis je mee en steun je het verenigingsleven. Elke stem is 5 euro waard.

WAT: ook op vereniging Plaatselijk Belang Bontebok kan gestemd worden, dus breng uw stem uit, het geld kan door de beheercommissie goed gebruikt worden voor het betalen van lopende rekeningen van het Dorpshuis.

HOE Stemmen kan via www.rabobank.nl/heerenveen.

Via de website breng je heel eenvoudig je stem uit. De code voor vereniging Plaatselijk Belang Bontebok is:  RLS030 ( RLS nul drie nul), deze code vul je in op het digitale stemformulier.

WANNEER: Stemmen kan in december, van 1 tot 31 december

rabobank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>