Knutselbokjes gaan in afgeslankte vorm verder.

Hallo allemaal,
De knutselbokjes hebben vanwege onze werkzaamheden besloten om in afgeslankte vorm verder te gaan, dit houdt in dat we alleen nog actief zijn tijdens bepaalde activiteiten in ons dorp, zoals b.v. het dorpsfeest of wintermarkt, of andere activiteiten die in de loop van het jaar nog ontstaan.
Hoe deze invulling (knutselen/activiteiten) dan plaats zal vinden hangt af van wat we tegen komen gedurende het jaar. Graag maken we ook gebruik van onze 13 plussers en ouders voor betreffende activiteiten/ assistentie.
Om zoveel mogelijk iedereen op de hoogte te kunnen houden, mag je bij ons je mailadres doorgeven, deze zullen we dan aan de mailinglijst toevoegen.
Antje en Janny
Knutselbokjes
CIMG1540

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>