Veiligheidsplan gemeente Heerenveen

Onze collega’s van Veiligheid zijn momenteel bezig met het opstellen van een nieuw veiligheidsplan. En omdat veiligheid iets is dat je voelt, vragen ze zoveel mogelijk inwoners om hierover ook mee te denken. Ze hebben dat al eerder gedaan op de weekmarkt van Heerenveen. Nu doen ze dat nog breder, met een digitale vragenlijst. Wat zie jij als een risico en wat doet dat met je gevoel van veiligheid? Welke oplossingen zie je? Stel dat je burgemeester of wethouder bent, waar geef je dan geld aan uit op het gebied van veiligheid? Wil jij ook meedenken? De vragenlijst is te openen via onderstaande link. (Ctrl + klikken op deze link en dan kom je bij de vragenlijst) https://survey.enalyzer.com/?pid=h2m2d3fi

Nadere informatie en de link zijn ook te vinden op de facebookpagina van de gemeente of op de gemeentelijke website onder nieuws. Hartelijk dank voor de medewerking namens de regisseurs Veiligheid van de gemeente.

Vriendelijke groeten,

Annie Stelma-Prikken Wijkmanager

gemeente Heerenveen a.stelma@heerenveen.nl Postbus 15000 Crackstraat 2 tel: 0513-617490  mobiel: 06-21894813

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>