Achmea Culpa 16 sep. in dorpshuis

Op 16 september 2017, zal theatergezelschap Achmea Culpa in Bontebok komen. Zij spelen voor een ieder het stuk: Kredyt in Dorpshuis de Bokkesprong. Achmea Culpa is een duo bestaande uit Gerrit Haakma en Anke Bijlsma. Deze twee schrijven ieder jaar een nieuw stuk en voeren dit op soms dorp aan dorp. Gerrit en Anke spelen in hun stuk niet vanaf het podium, máár van achter de bar. Als toeschouwer word u meegenomen én af en toe betrokken in het stuk. Anke en Gerrit spelen verschillende types die gezamenlijk een verhaal vormen. Een erg leuke avond, en dit voor alle leeftijden.

Dit jaar spelen zij hun stuk: Kredyt. (Kijk ook www.achmeaculpa.nl) Mijn moeder en ik zijn kaarten aan het verkopen, maar met de zomer periode ertussen kan dit sommige mensen zijn ontgaan. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten, dus reserveren van kaarten is nodig! Aan de deur hebben wij geen verkoop meer. Lijkt het u leuk om hierbij aanwezig te zijn? En wilt u samen met vrienden/bekenden een leuke avond beleven?

Kaarten kunt u bestellen tot 9 september op  telefoonnummer 0513542197 of 0650425534.

kosten € 20,00 incl. koffie en cake.

Gereserveerde kaarten kunnen op 9 september tussen 10.00 en 16.00 uur afgehaald worden bij Elise Roffel eerste Compagnonsweg 26 Bontebok.

Wij zien u graag op 16 september! Zeg het voort!! Alvast bedankt!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>