Wandelroutes

Op intitiatief van de dorpen Bontebok, Mildam en Katlijk en in het kader van Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018 zijn er een wandelroute en een fietsroute beschikbaar gemaakt voor mensen die willen genieten van de omgeving rondom deze drie dorpen. Door te klikken op een van de twee links (grijze blokken) hieronder komt u bij de betreffende wandel- of fietsroute. Deze wordt getoond in Google Maps maar middels de downloadknop midden bovenaan het scherm kunt u de route ook downloaden naar uw computer en uitprinten in Word of PDF of zelfs in een GPX bestand versturen naar uw GPS apparaat.

Deze mooie routes zijn beschikbaar gemaakt door Hans Bijen. U vindt meer routes via zijn site Stappen met Hans

Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>