Floralia Feestweekend 6 7 en 8 juli as

Floralia Bontebok Feestweekend 6, 7 en 8 juli as

6, 7 en 8 juli is het zover dan viert Floralia Bontebok hun 95e editie van het jaarlijks terugkerend feestweekend.

Het bestuur heeft flink uitgepakt dit jaar, met op alle dagen live muziek.

Was het voorgaande jaren nog alleen een band op de zaterdagavond, tegenwoordig heeft  het bestuur zijn koers verandert naar meer muziek, en elk jaar smaakt dit naar meer waarbij er nu al op 3 dagen live muziek naar Bontebok komt met steeds bekendere namen.

Op de vrijdagavond komt STRAIGHT ON STAGE, een kei goede band uit Joure met 6 jonge mannen die er een show van maken met gouden hits van vroeger van de jaren vijftig tot en met de negentiger jaren.  Een show vol energie en passie, ze laten het publiek mee zingen, dansen en playbacken. Entree voor deze fantastische show is gratis!

Zaterdagavond komt de VETSTE band van Friesland naar Bontebok:  STAGELINE, een coverband die populair is onder de jeugd en al heel wat feesttenten op zijn kop heeft gezet in Friesland. STAGELINE heeft een breed repertoire van klassiekers ,top 40 hits, Ballads, Hollandse meezingers tot en met de laatste hits, ze spelen echt alles, interactie met het publiek staat altijd hoog in het vaandel! Het dak moet en zal eraf! Entree in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 12,50 bij www.ticketpoint.nl

Zondag overdag is er heel wat te beleven in Bontebok, vanaf 10 uur is de inschrijving voor de jaarlijkse brommertoertocht, elk jaar wordt er een nieuwe route van ca 80 km uitgezet en deze keer zullen de brommers richting de gemeente Fryske marren rijden. Tevens wordt er een ballonvaart verloot onder de brommerrijders en is er een prijs voor de mooiste brommer. Inschrijving kan ter plaatse in de feesttent  of via de website van Floralia.

Traditioneel op de zondagmiddag is er de klassieke motor grasbaan race georganiseerd door Durk de Haan die bekend is van het oldtimer festival van Hoornsterzwaag.

Als afsluiter in de feesttent komt Folkert-Hans optreden vanaf 16.00 uur. Een echte entertainer met zang, trompet en saxofoon zet hij elke feesttent op zijn kop. Folkert-Hans is bekend met zijn zomer hits ‘Simmerjûn’ en ‘Cha Cha Cha’.

Volg het laatste nieuws op de site van Floralia www.floralia-bontebok.nl

banner website 2018

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>