Plusmienskip

PlusMienskip is van start gegaan op 27 april. Nadat de 1e Plus in de Ecokathedraal in Mildam werd gecreëerd fietste de ploeg via Oranjewoud naar Bontebok, waar in de Bokkesprong een gigantische Plus klaar lag. De Plus, bestaande uit verschillende doeken is door Renske in elkaar genaaid. Iedereen werd uitgenodigd om zijn handafdruk daarop te maken en deze te versieren. Ondertussen was voor alle creatievelingen de bar open voor een drankje met koningsdonuts en natuurlijk bokkepootjes. Na drie kwartier uiterst creatief werken kon de Plus naar buiten gedragen worden. Met een bijna doop in de vaart kwam de Plus onder applaus tussen de bomen te hangen. De fietstocht ging verder naar Cre-A-ctief waar 2 Plussen van petflessen met bloemen in de vaart dreven. Vandaar uit ging de ploeg verder naar Katlijk voor de onthulling van hun Plus. De eerste Plussen in Bontebok zijn gecreëerd, nu maar hopen dat de bewoners het oppakken en ook aan het Plussen slaan.

alle informatie over dit project vind u op www.plusmienskip.nl

logo plusmienskip

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>